私のみかんの料理


作りました!

皮のやわらかい、小ぶりのみかんを、皮ごと3個か4個切ります。
お鍋に、みかん、甘酒大さじ3杯くらい、くるみバター1杯くらい、入れます。
しんなりするまで、スプーンでぐるぐるまわします。出来上がり!


My Orange Recipe

Chop up three to four soft-skinned, smallish mandarin oranges. Put the oranges, three tablespoons of sweet half sake, and one tablespoon of walnut butter into a pan. Stir vigorously with a spoon until cooked through. Now it’s ready to eat!




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2 Responses to 私のみかんの料理

  1. NahoMouri's avatar NahoMouri says:

    おいしそうですね~~。 わたしも やってみたいです>>。
     果物は 加熱すると 甘みも 増しますよね。

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  2. Dolce's avatar Dolce says:

    加熱し過ぎず、しんなりと!

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