farmers’ market

I went to the farmers’ market at KCC this weekend and bought a whole bunch of fresh vegetables.  One of the things I got was snap peas because my friend told me that she really likes buying them from farmers’ markets and eating them raw.  The snap peas I got were a little too bitter to eat raw, but they tasted really good stir fried with oil, garlic, and rock salt.  I think all veggies must taste good with rock salt!

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0 Responses to farmers’ market

  1. AllisonChang's avatar AllisonChang says:

    今週末、Kapiolani Community Collegeののうみんのいちばに行って、沢山しんせん野菜を買いました。友人が言うには、のうみんのいちばで買っての生々しいsnap peasを食べることが好きですので、私はsnap peasを買いました。このsnap peasの生々しい味がちょっとくみすぎましたが、油と葫と石塩と一緒にあげると美味しいでした。多分、ぜんぶ野菜が油と葫と石塩と一緒にあげると美味しいと思います。

    Heh, heh, heh… I have a feeling this is a particularly bad attempt. 😀

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  2. Dolce's avatar Dolce says:

    アリソンさん、少し手直ししました!

    今週末、カピオラニコミュニティーカレッジの野菜市場に行って、たくさん新鮮な野菜を買いました。友人はこの市場で買った野菜を生(なま)で食べるのがとても好きだと言ったので、一つは、えんどう豆を買いました。えんどう豆は、生で食べるにはちょっと苦すぎましたが、油とニンニクと岩塩で炒めると非常においしくなりました。私が思うには、野菜は何でも岩塩で調理するとおいしくなります! ハハハ、これはあまり良くない試みではありますね。

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  3. AllisonChang's avatar AllisonChang says:

    Oooh, thanks for the revision! I learned lots of good words: 岩塩、生で食べる、えんどう豆、and 炒める. 🙂

    My friend was actually talking about the farmers’ market she lived near in Illinois — not the KCC one. 🙂

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