私が調理する数少ないレパートリーの一つは缶詰サーモンです。これはかんたんだから。。。
月。 缶詰サーモンを買います。
火。 殆ど汁をそそいで、捨てます。それから、おわんにサーモンを入れます。
水。 1/4 カップ油をマイクロウエーブして、サーモンの上に油をそそぎます。
木。 全部の上にお醤油をそそぎます。
金。 きざみねぎをふりかけます。
土。 ご飯と一緒に食べます。

美味しいです!恋人は以前、それを気持ち悪いと思いましたが、今は好きです。でも彼はまだサーモンの骨を食べません。大丈夫です。。。骨は私の一番好きな部分です!
妹は菜食主義者ですので、サーモンの代わりに豆腐を調理します。
One of the very few dishes that I cook is canned salmon. I only "cook" it because it’s really easy…
- Buy canned salmon.
- Dump out most of the juice, and then put the salmon in a bowl.
- Microwave about 1/4 cup of oil, then pour over the salmon.
- Pour shoyu over everything.
- Add chopped green onions.
- Eat with rice.
It’s yummy, though! My boyfriend used to think this was gross, but now he likes it, except he still won’t eat the bones. That’s fine with me — the bones are my favorite part!
My sister makes this dish with tofu, since she’s vegetarian. 🙂