my sad cooking skillz

 
私が調理する数少ないレパートリーの一つは缶詰サーモンです。これはかんたんだから。。。

    月。 缶詰サーモンを買います。
    火。 殆ど汁をそそいで、捨てます。それから、おわんにサーモンを入れます。
    水。 1/4 カップ油をマイクロウエーブして、サーモンの上に油をそそぎます。
    木。 全部の上にお醤油をそそぎます。
    金。 きざみねぎをふりかけます。
    土。 ご飯と一緒に食べます。


美味しいです!恋人は以前、それを気持ち悪いと思いましたが、今は好きです。でも彼はまだサーモンの骨を食べません。大丈夫です。。。骨は私の一番好きな部分です!

妹は菜食主義者ですので、サーモンの代わりに豆腐を調理します。

One of the very few dishes that I cook is canned salmon.  I only "cook" it because it’s really easy…

  1. Buy canned salmon.
  2. Dump out most of the juice, and then put the salmon in a bowl.
  3. Microwave about 1/4 cup of oil, then pour over the salmon.
  4. Pour shoyu over everything.
  5. Add chopped green onions.
  6. Eat with rice.

It’s yummy, though!  My boyfriend used to think this was gross, but now he likes it, except he still won’t eat the bones.  That’s fine with me — the bones are my favorite part!

My sister makes this dish with tofu, since she’s vegetarian.  🙂
 

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