
大量にジャガイモがあるので、ハッシュドポテトを作りました。
ポテトハンバーグみたいなものです。
フードプロセッサーでジャガイモをみじん切りにして、水気を切って焼いただけ。
やまもり焼きすぎた。
これは後々、私のお弁当のおかずになります。
もちっとして、ジャガイモの風味がとってもおいしいのです!

大量にジャガイモがあるので、ハッシュドポテトを作りました。
ポテトハンバーグみたいなものです。
フードプロセッサーでジャガイモをみじん切りにして、水気を切って焼いただけ。
やまもり焼きすぎた。
これは後々、私のお弁当のおかずになります。
もちっとして、ジャガイモの風味がとってもおいしいのです!
I’ve never seen potatoes like this before. All I ever get to eat is the mashed potatoes they serve in the lunchline at school. The taste is very bland unless you put gravy or something liek that. But I’ve never seen potatoes in that texture or color before. Where can I try some of those?
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Thank you for your comment!
Hashed potate is unfamiliar dish to Japanise too.
I found the recipe in the book.
We can cook Hashed potate only potates,salt,oil.
I don’t know the restaurant which have Hashed potate.
If you want to know the recipe, I’ll tell you taht.
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